NISSAN Andorra forma part de Garatge Nogreda

Al setembre de 2017 Garatge Nogreda va obrir el concessionari NISSAN al Principat.

 

Des de l’any 1975 Garatge Nogreda treballa per a oferir el millor servei de venda i reparació de vehicles industrials, turismes, maquinària d’obra pública i de manutenció. Actualment Garatge Nogreda és importador i distribuïdor de marques com MAN, NISSAN, ISUZU, KUBOTA, COMPAIR, STILL, ROS ROCA, CAYVOL, AEBI SCHMIDT, de reconegut prestigi internacional. També dona suport pel que fa al servei postvenda de les mateixes. En aquest sentit, la llarga experiència de Garatge Nogreda en el sector de l’automoció i la capacitat de recursos que hi dedica li permeten donar cobertura professional amb eficàcia als clients de la marca NISSAN.

 

 

Garatge Nogreda compta amb la certificació de qualitat ISO 9001:2015 i amb la certificació de protecció mediambiental ISO 14001:2015

 

L’empresa compta amb un equip humà de més de quaranta persones, tècnics amb una dilatada experiència i que contínuament estan formant-se per a poder oferir el millor servei adaptat a les exigències del mercat.

LOCALITZACIÓ DE LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

TENS ALGUN DUBTE?

EL NOSTRE EQUIP ESTARÀ ENCANTAT DE RESOLDRE'l

Venda

Cita al taller

Post-venda

  De Dilluns a Divendres de: 9:00 h a 13:00 h i de 15:00 h a 18:30 h

   

   

  Dissabte: 8:00 h a 13:00 h

   

   

  Diumenge: tancat

  MAI CONDUIRÀS SOL

  Passi el que passi, siguis on siguis i quan sigui estarem al teu costat. Aquest és el compromís que defineix el nostre servei exclusiu: tenir cura de tu allà on vagis.