INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En compliment del que disposa la Llei 29/2021, del 8 d’octubre, de protecció de dades de caràcter personal, GARATGE NOGREDA informa que les dades que l’USUARI ens hagi facilitat són incorporades al fitxer informatitzat de Clients, la titularitat i responsabilitat del qual correspon a GARATGE NOGREDA, que prendrà les mesures necessàries per garantir-ne la seguretat i confidencialitat.

 

Així mateix, s’informa a l’USUARI que les seves dades personals seran utilitzades exclusivament per les empreses de GARATGE NOGREDA podent-li adreçar tot tipus de comunicat, publicitat i/o ofertes comercials dels nostres productes o serveis.

 

Llevat que l’USURARI ens indiqui el contrari, sempre per escrit, considerarem que dona el seu consentiment per a la utilització de les seves dades personals amb les finalitats esmentades.

 

L’USUARI pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i supressió respecte a les seves dades personals mitjançant comunicació escrita dirigida a GARATGE NOGREDA a la Carretera de la Comella, 24, AD500 d’Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

 

GARATGE NOGREDA està subjecte a la col·laboració de l’USUARI per tal de tenir les seves dades degudament actualitzades amb l’objectiu que corresponguin a la realitat, en cada moment.