SOL·LICITA UNA CITA COMERCIAL

Nissan LEAF

EL 100% ELÈCTRIC PERFECTE PER A LA TEVA FAMÍLIA

No hi va haver mai un moment millor per sentir la resposta instantània d’un motor 100% elèctric. Recarregant en uns 60 minuts i fins a 385 km (*) d’autonomia, el Nou LEAF segueix sumant innovacions per estirar el quilometratge i la bateria. (*)

DESCARREGA'T EL CATÀLEG

“Les característiques dels vehicles podran variar sense previ avís per part del concessionari Nissan a Andorra”

EQUIPAMENT DESTACAT

FINS A 389 KM* D'AUTONOMIA A CIUTAT, 270 KM EN ÚS COMBINAT

Amb el Nissan LEAF 100% elèctric podràs recórrer més quilòmetres sense preocupar-te de la recàrrega. A més, la nova bateria de 40 kWh permet la recàrrega ràpida (del 20 al 80%**) en aproximadament 60 minuts.

POTÈNCIA INTEL·LIGENT 100% ELÈCTRICA

El Nissan LEAF estrena un motor més eficient, més potent (110 KW – 150 CV) i amb més parell motor (320 Nm) disponible des de 0 revolucions, la seva acceleració instantània et deixarà enganxat al seient. És la prova fefaent que la mobilitat sostenible i la potència neta i silenciosa no ha de comprometre l’emoció de conduir.

CONDUCCIÓ INTEL·LIGENT

A Nissan desenvolupem tecnologies que actuen com un copilot que vetlla per tu i, en alguns casos, fins i tot actuen per ajudar-te a evitar problemes. El Nou LEAF incorpora els més avançats sistemes de seguretat com ara el Sistema Intel·ligent d’Anticolisió Frontal amb Detecció de Vianants, el Control Intel·ligent de Canvi de Carril o el Detector de Fatiga. I a més el revolucionari sistema ProPILOT.

FINS A 389 KM* D'AUTONOMIA A CIUTAT, 270 KM EN ÚS COMBINAT

Activa Nissan ProPILOT en trajectes per autopistes: fixarà la velocitat i la distància escollida respecte el vehicle precedent i et mantindrà centrat al teu carril. Fins i tot s’aturarà automàticament en cas d’embús i reprendrà la marxa quan sigui possible. Oblida’t d’aparcar amb ProPILOT Park: deixa que ho faci per tu. Mans quietes, peus quiets. Queda’t al teu seient i gaudeix de l’espectacle. Aparcar és un esport de butaca al Nou Nissan LEAF.

POTÈNCIA INTEL·LIGENT 100% ELÈCTRICA

L’e-Pedal del Nou Nissan LEAF és un avenç tecnològic revolucionari que transforma la conducció. Permet als conductors arrencar, accelerar, disminuir la velocitat i aturar-se simplement ajustant la pressió sobre el pedal de l’accelerador.

ZERO EMISSIONS

El Nissan LEAF no consumeix benzina i no emet CO¿. Això vol dir que està alimentat exclusivament per una bateria avançada de ions de liti que pots recarregar a casa o durant el viatge. La garantia de la bateria de liti del Nissan LEAF et protegeix de la pèrdua de càrrega per sota de 9 barres de capacitat (d’un total de 12) per un període de 8 anys o 160.000 km, el que abans passi.

GALERIA D’IMATGES

TENS ALGUN DUBTE?

EL NOSTRE EQUIP ESTARÀ ENCANTAT DE RESOLDRE'L

ADREÇA

Baixada del Molí, 18-20 Principat d'Andorra

Venda

Email

comercial.nissan@garatgenogreda.ad

  De Dilluns a Divendres de: 9:00 h a 13:00 h i de 15:00 h a 19:30 h

   

  Dissabte: 9:00 h a 13:00 h

   

  Diumenge: tancat

  MAI CONDUIRÀS SOL

  Passi el que passi, siguis on siguis i quan sigui estarem al teu costat. Aquest és el compromís que defineix el nostre servei exclusiu: tenir cura de tu allà on vagis.

  Vehicle added!
  The vehicle is already in the wishlist!