SOL·LICITA UNA CITA COMERCIAL

NUEVA NISSAN INTERSTAR

NUEVA NISSAN INTERSTAR

LA FURGONETA GRAN DE NISSAN

Per satisfer les necessitats específiques del teu negoci, la nova Nissan Interstar ofereix una gran varietat dins de la categoria de furgons. Podràs triar entre qualsevol dels carrossats disponibles d’origen o qualsevol altre de més específic realitzat per algun dels nostres carrossers homologats. (1) (2)

DESCARREGA'T EL CATÀLEG

Les característiques dels vehicles podran variar sense previ avís per part del concessionari Nissan a Andorra

EQUIPAMENT DESTACAT

tria la teva mida

Cada empresa o negoci té els seus propis requisits. Per això, amb la nova Nissan Insterstr, podràs escollir entre una gran varietat d’opcions a distància entre eixos, càrrega útil i mida de la carrosseria: una opció per a cada cas.

LA TEVA OFICINA EN CARRERS I CARRETERES

A més de la seva àmplia i polivalent zona de càrrega, la Nova Nissan Interstar compta també amb una cabina espaiosa, pràctica i connectada, amb tot el que cal per ser la teva oficina mòbil. Així podràs controlar tots els detalls de la teva activitat de negoci des d’on siguis.

LA TEVA COMPANYA MÉS FORT

Més potent i eficient. Els nous motors de la Nova Nissan Interstar disposen d’uns rangs de potència compresos entre 135Cv (100Kw) i 180Cv (132Kw) assegurant la potència necessària davant de qualsevol situació. Tots els motors compleixen la normativa sobre emissions (Euro6D-Full o EuroVie).

GALERIA D’IMATGES

EL NOSTRE EQUIP ESTARÀ ENCANTAT DE RESOLDRE'L

ADREÇA

Baixada del Molí, 18-20 Principat d'Andorra

Venda

Email

comercial.nissan@garatgenogreda.ad

  De Dilluns a Divendres de: 9:00 h a 13:00 h i de 15:00 h a 19:30 h

   

  Dissabte: 9:00 h a 13:00 h

   

  Diumenge: tancat

  MAI CONDUCIRÀS SOL

  Passi el que passi, sigui on sigui i quan sigui estarem al teu costat. Aquest és el compromís que defineix el nostre servei exclusiu: tenir cura de tu allà on vagis.

  Vehicle added!
  The vehicle is already in the wishlist!